woensdag 28 maart 2012

24hourfashiondeal.nl

Veel van jullie zullen er vast wel van gehoord hebben, 24hourfashiondeal.nl dit is een super leuke site met allemaal leuke aanbiedingen.

Het zijn vaak leuke aanbiedingen met meer dan 15% korting op bekende merken, zoals: nelly.com, label54, zalando, welikefashion.com, asos, de bijenkorf en nog veel meer super leuke merken!



De aanbiedingen zijn maar 24 uur geldig, en daarna zijn die aanbiedingen afgelopen en komen er weer nieuwe bij. Maar wacht niet te lang, van de spullen is maar een kleine oplagen dus wees er snel bij want voor je het weet is die super leuke aanbieding weg!

Nog een voordeel is dat je vaak geen verzendkosten hoeft te betalen. Je moet alleen wel precies weten wat je maat is want je kan het vaak niet terug sturen.






Je kunt 24hourfashiondeal.nl ook volgen op twitter en facebook zodat je ieder moment van de nieuwste aanbiedingen op de hoogte bent.

Er is nog niet zo lang ook de site 24hourbeautydeal.nl op gericht, hier kun je allemaal leuke beauty dingetjes voor een wat kleiner prijsje kopen. Het werkt precies hetzelfde als 24hourfashiondeal.nl dus super makkelijk!

kus annemijn

1 opmerking: