donderdag 1 maart 2012

nail art

Nog een van mijn hobbys is nagels lakken, want nagellak maakt immers je outfit helemaal af. en als je nagels er niet zo mooi uit zien of de randjes gekarteld zijn worden die ook nog eens verborgen! ik heb hier voor jullie een paar leuke voorbeelden uitgezocht.





dit zijn een paar voorbeelden van leuke nagellak creaties. als je dit super leuk vindt en het ook graag wilt doen maar geen idee hebt hoe het moet kijk dan een keertje op youtube.com en typ dan in nail art en dan het soort printje wat je wilt en je vind zo heel veel filmpjes die stap voor stap uitleggen hoe het precies moet.

maar krijg je het al spaans benauwd als je deze plaatjes ziet en denkt "hoe ga ik dit ooit voor elkaar krijgen"of simpel weg geen tijd meer hebt dan zijn er natuurlijk ook een boel andere opties.

zoals de crack nagellak, simel snel en super leuk!
je kunt tegenwoordig bijna overal crack nagellak kopen, van een boel merken en in een boel winkels. sommige crack nagellakjes zijn zeer prijzig maar er zijn ook merken die wat goedkoperen nagellak verkopen bijvoorbeeld essence en de action verkoopt sinds kort ook crack nagellak voor maar 1,39 je krijgt dan een base kleurtje, een crack kleurtje en een top coat.

voor de snelle werker die haast heeft en nadat je je nagels hebt gelakt gelijk allemaal dingen gaat doen is er nu ook een oplossing, de nail art express dry drops van essence. je doet dan 1 tot 3 druppels per nagel en het droogt super snel en super goed! ik heb hem zelf ook en ben er zeer blij mee. de druppels kosten 1,99 iets prijziger dan een normaal potje nagellak, maar is zeker het geld waard.



dus pak een potje en lakken maar!

liefs annemijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten