vrijdag 16 maart 2012

gorgeous eyes


Ieder meisje wilt natuurlijk van die mooie grote ogen met enorme lange wimpers, maar helaas komt die droom niet altijd uit. Maar er zijn natuurlijk wel een heleboel producten om je wimpers langer te maken of laten lijken. 

Een van deze producten is natuurlijk mascara! Je hebt ze in alle soorten en maaten, dit zijn mijn lievelings mascara's.



The colossal volum express mascara van maybelline new york, voor 10,00. Deze mascara zegt dat hij  voor extra zwarte wimpers zorgt en dit is ook zeker het geval! je wimpers worden er mooi lang en zwart van zonder klontjes.



De fat lash mascara van de DA, voor 3,99. Ondanks deze goedkope prijs is het een top mascara! het maakt je wimpers zeker voller en langer.


Je kunt voor nog langere wimpers een wimper kruller gebruiken. Je kunt een wimper kruller wel bijna overal kopen, alsje je wimpers onderaan krult en dan ook de puntjes van je wimpers nog een keertje krult lijken je wimpers extra lang!

Maar voor echt super mooie volle en lange wimpers kun je nep wimpers op doen, je hebt er veel verschillende van. Bijvoorbeeld de nepwimpers van de action, die zijn maar 1,39 en dan heb je drie pakjes! Met lijm. Het is een beetje prutsen om ze op te krijgen maar dan heb je ook wel een super mooi resultaat.


Hier zijn ook nog een paar super mooie nepwimper creaties, ze zijn alleen wel wat meer bedoeld voor feestjes maar toch!



kus annemijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten