zaterdag 3 maart 2012

melkbeentjes

het is eidelijk lente! de temperatuur steigt steeds meer, en de korte broeken worden ook weer uit de kast gehaald. maar als je je korte broek aan het passen bent kom je er achter dat je benen toch niet meer zo bruin zijn als je had gedacht, dan toch maar weer die lange broek aan. daarom zijn wij op zoek geweest naar een aantal goede bruinings producten.









de solait selftan tissue's van kruidvat. echt een super aankoop, ik heb hem zelf ook uitgeprobeerd. het zijn twee van deze tissue's als je hierboven ziet op het plaatje en de prijs is in totaal maar 0,69 cent! de ene tissue kun je gebruiken voor je armen en de andere voor je benen. maar je moet wel oppassen want je kunt voor de zekerheid beter te veel opsmeren dan te weinig! de tissue's zijn heel makkelijk te gebruiken, je hoeft ze alleen maar over je armen, benen, gezicht en hals te halen en dan werkt het binnen 3 uur en het blijft dan ook 3 dagen zitten. je moet wel goed oppassen dat je alles hebt ingesmeerd want anders blijf je met witte strepen achter zitten en dat wil je niet!



dove sunshine body lotion. ook een super product. het product is 6,99. het is wel wat duurder dan de tissue's van kruidvat maar dan heb je ook een hele fles. je moet het een aantal dagen achter elkaar opsmeren totdat je het bruin genoeg vindt en dan doe je het maar een paar keer per week. omdat het ook een body lotion is wordt je huid ook gelijk verzorgd.

liefs annemijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten